Wilt u advies op maat?

Ben jij klaar voor de volgende stap op het gebied van diversiteit en inclusie in jouw organisatie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je al het een en ander geprobeerd en wil je concrete resultaten? Wij kunnen je van dienst zijn met advies op maat.

Wij kijken waar jullie op dit moment staan op het gebied van diversiteit en inclusie. Naar aanleiding hiervan ondersteunen wij je bij het vaststellen en uitvoeren van vervolgstappen. We doen dit aan de hand van appreciative inquiry. Dit resulteert in adviesgesprekken en een concreet adviesrapport.

Ons advies is op maat, concreet en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. We ondersteunen onder andere bij het maken van inclusief beleid en projectmanagement om te zorgen voor inclusieve bedrijfsvoering. In ons advieswerk staan drie pijlers centraal waarmee diversiteit en inclusie bevorderd worden: een inclusieve organisatiecultuur, inclusief leiderschap en organisatieprocessen.

Ben jij benieuwd welke maatregelen jouw organisatie kan treffen om jullie doelen te bereiken? Neem dan contact op! Op deze manier groeit je gehele organisatie toe naar een diverse en inclusieve organisatie.

Contact opnemen