Inclusieve vacaturetekst schrijven uitbesteden?

Een cruciaal onderdeel voor het werven van geschikte kandidaten is een uitnodigende vacaturetekst. Je wilt de vacature zo opstellen dat de juiste doelgroep enthousiast wordt en besluit de pen te pakken. Wil jij bijvoorbeeld meer mensen met een biculturele achtergrond, vrouwen, jongeren of mensen met ‘mixed abilities’ in jouw team? Dan kun je door middel van de vacaturetekst juist die gewenste doelgroep aanspreken. Wil jij ontlast worden en het schrijven van een (inclusieve) vacaturetekst uit handen te geven? Dan is dit de manier die echt het verschil maakt!

Een vacaturetekst is vaak het eerste contact met jouw organisatie voor een potentiële nieuwe collega. Hoe zorg je ervoor dat je met de juiste woorden en vormgeving een bredere doelgroep van geschikte kandidaten aantrekt? Daar zijn wij, bij Ocullus Consultancy, in gespecialiseerd. Met maatwerk, kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat jouw vacature de juiste doelgroep aantrekt.

Zo werkt het

Stap 1

Graag ontvangen wij per mail of telefonisch een aanvraag voor het (her)schrijven van een inclusieve vacaturetekst.

Stap 2

Je krijgt hierna binnen 1 werkdag een uitnodiging voor een belafspraak. In dit gesprek beantwoord je een aantal inhoudelijke vragen over de functie..

Stap 3

De vacature wordt door ons her- of geschreven. Binnen 2 werkdagen ontvang je de vacature die is afgestemd op een bredere doelgroep waardoor je de beste kandidaat kunt aantrekken voor de functie..

Stap 4

Feedbackronde. Zijn er nog aanpassingen nodig? Dan verwerken wij die graag voor je.

Stap 5

Het werven kan beginnen!

Voor meer kennis over de invloed van een vacaturetekst en welk verschil je hiermee kan maken, schrijft Karima in Werf& het artikel: Zo Maak Je Met Je Vacaturetekst Diverser Werven Mogelijk

Lees artikel