Meer informatie? Wij helpen je graag.

Vul het contactformulier in Bel ons 085 0470311

Inclusieve werving en selectie van divers talent

Onze aanpak is uniek in Nederland. Met onze wetenschappelijke kennis en ervaring over werving en selectie, vinden wij de best passende en diverse kandidaten voor jouw organisatie. Wij gebruiken competentiegerichte werving om kandidaten te vinden die aan alle eisen voldoen, maar door de reguliere procedures niet naar voren komen. Een sollicitatiebrief en c.v. zijn methodes waarbij veel kandidaten niet goed uit de verf komen. Competentiegericht werven biedt hier een mooi alternatief. 

Veel opdrachtgevers voorgegaan

Al veel opdrachtgevers zijn je voorgegaan. Bij 90% van onze opdrachten vinden wij perfecte en soms verrassende matches. Vanuit onze expertise in diversiteit en inclusie en werving en selectie zorgen wij ervoor dat jouw vacature wordt ingevuld door divers talent. De stappen zien er als volgt uit:

Hoe pak je divers werven en selecteren aan?

Hoe gaan wij te werk?

Zo werkt het

Zo werkt het

Stap 1

Nadat je contact met ons hebt opgenomen ontvang je binnen een werkdag een uitnodiging voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek bespreken we de functie en strategie.

Stap 2

Je ontvangt een offerte en bij akkoord gaan wij aan de slag met het werving- en selectieproces.

Stap 3

Wij herschrijven de vacature op een inclusieve manier om een brede groep van potentiële kandidaten aan te spreken (optioneel)

Stap 4

Wij gaan aan de slag met de werving voor deze functie middels search, marketing en communicatie.

Stap 5

Je ontvangt voorstelprofielen van diverse kandidaten.

Stap 6

Opvolging en plaatsing: Jouw nieuwe collega treedt in dienst.

Wist je dat we je ook kunnen helpen met het schrijven van een inclusieve tekst waarbij je bereik van het aantal kandidaten vergroot en meer divers wordt?

Meer informatie