Workshops inclusieve werving & selectie

In een krappe arbeidsmarkt is het belangrijk maximaal talent te benutten met inclusieve werving & selectie.

  • Ervaar jij ook, zoals de meeste organisaties, dat het steeds meer moeite kost om de juiste kandidaat te vinden?
  • Wil je echt talent uit de markt halen door een diversere doelgroep te bereiken met jouw vacatures?
  • Wil je inclusief werven door objectievere keuzes te maken in wie je aanneemt zodat jouw toekomstige collega de beste kandidaat is, in plaats van gekozen vanwege de klik?

Belangrijker dan ooit

In samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en TNO heeft Ocullus Consultancy de trainingen en begeleiding verzorgd in de pilot nudging, waarmee wetenschappelijk is aangetoond dat divers talent belangrijker is dan ooit. Inclusief werven verbreedt de toegang tot potentieel talent én leidt tot een diverse samenstelling van het personeelsbestand.

Doe mee

Werving en selectie bestaat uit verschillende onderdelen. Van de vacaturetekst zelf tot de wijze waarop de kandidaat reageert tot het selectiegesprek en de uiteindelijke beslissing. Elk onderdeel kan je zo inrichten dat het inclusiever en objectiever is. In de workshop ‘Inclusieve vacaturetekst schrijven’ richten we ons op het proces van aantrekken van nieuw talent. Bij de workshop ‘Competentiegericht selecteren’ gaan we dieper in op het selecteren van de beste kandidaat op een objectieve wijze. 

Meld je vandaag nog aan voor de diverse workshops die we in januari 2023 online aanbieden:

Workshop

‘Inclusieve vacaturetekst schrijven’

Workshop
‘Competentiegericht selecteren’

Meer informatie? Wij helpen je graag.

Vul het contactformulier in Bel ons 085 0470311