Objectief werven

Jouw wervingsmethode bepaalt in grote mate welke kandidaten reageren op jouw vacature. Veel gehoorde kreten zijn “we kunnen geen geschikte kandidaten vinden.” Of “Er reageren niet genoeg kandidaten met een diverse achtergrond.” Heb je de doelstelling om divers talent aan te trekken of om gewoonweg je vacatures te kunnen invullen? Dan is competentiegericht werven wat voor jou!

Competentiegericht werven wordt ook wel divers werven of objectief werven genoemd. Het is een manier waarop je je richt op de functie-eisen die je echt nodig hebt en alleen de eisen uitvraagt die echt nodig zijn. Je bereikt zo een veel bredere groep van kandidaten en trek je talent aan. Geen last meer van schaarste dus! Wil je hier alles van leren? Dan zijn de trainingen ‘Inclusieve vacatureteksten’ en ‘Het gestructureerd gesprek’ iets voor jou!”

Informatie

Iedere training is weer anders. Om maatwerk te kunnen leveren boeken we graag een afspraak met je in, om vervolgens je een offerte te kunnen sturen. We bieden je dan een training helemaal passend bij jouw wensen.  

Deze training wordt op locatie verzorgd.

Iedereen die meer wil weten over werving en selectie. Zoals recruiters, HR en leidinggevenden.